"Kom ihåg mig" - automatiskt inloggning

Nästa gång du besöker oss från den här datorn kan du logga in automatiskt. Det är både enkelt och bekvämt, då du slipper komma ihåg dina inloggningsuppgifter.

Allt du behöver göra är att aktivera den automatiska inloggningen. Det gör du genom att markera ”kom ihåg mig”. För att den automatiska inloggningen ska fungera får du inte logga ut när du lämnar Min sida, utan bara stänga webbfönstret. När du besöker oss igen är du inloggad per automatik.

När du aktiverar automatisk inloggning godkänner du att nödvändig information lagras på den dator du använder för tillfället. Tänk på att inte aktivera automatisk inloggning om du använder en dator som utomstående har tillgång till.

Vill du stänga av den automatiska inloggningen behöver du bara avmarkera ”Kom ihåg mig” när du loggar in nästa gång. Om du vill vara säker på att funktionen stängs av på samtliga datorer du loggat in från ändrar du enklast ditt personliga lösenord på Min sida.

Läs mer om cookies och hantering av personuppgifter.