Kan jag få ICA-rabatt hos Ving?

Hos Ving får du som har något av ICAs kort alltid minst 600 kronor i rabatt per bokning på kortdistansresor och 750 kronor i rabatt per bokning på långdistansresor.
Rabatten går att kombinera med Vings övriga rabatter och den gäller oavsett hur sent eller tidigt du bokar din resa. ICA-rabatten gäller inte vid bokning av ospecificerade resor, endast flyg eller endast hotell.

Rabatten gäller endast nybokningar och kan inte läggas till på redan gjord bokning. För att ta del av rabatten måste du logga in och boka resan via ICA.se.

Du måste tillåta "cookies" från ICA.se, på den dator, läsplatta eller mobil där du gör din bokning.