Hur ska jag packa inför min kryssning?

Vi rekommenderar att du packar ett litet handbagage med exempelvis badkläder och ombyte då det kan ta några timmar innan bagaget levereras till hytten, då bagaget levereras först då fartyget lagt ut från hamnen.

På kryssningen kan du behöva behagliga fritidskläder under dagen och lite avslappnat med vikt på fina kläder på kvällen, utan krav på slips eller kavaj. Till formell afton behöver du aftonklädsel i form av cocktail- eller aftonklänning, kostym med slips eller eventuellt smoking.

Vad får jag ta med mig i handbagaget?