Bagage ingår alltid på din resa när du bokar en charterresa till ett av våra Sunwing Family ResortsSunprime Hotels eller Ocean Beach Club.

Beställer du en charterresa till Altamar eller White Lagoon Beach och flyger med Thomas Cook Airlines ingår också bagage.

När du beställer din resa kommer du att kunna se på din bokningsbekräftelse om bagage är inkluderat.
Har du valt ett hotell där bagage inte ingår kommer det att framgå på din bokning tillsammans med kostnaden för incheckat bagage.