Vad kan vi hjälpa till med?

På vilka hotell ingår bagage på din resa?

 
Bagage ingår på din resa, om du bokar en charterresa till ett av följande hotell:
Sunwing Family Resorts
Sunprime Hotels
Ocean Beach Club.


När du beställer din resa , kommer du att på din bokningsbekräftelse kunna se att bagage är inkluderat.

Har du valt ett hotell där bagage inte ingår kommer även det att framgå på din bokning.

 

 

Aktuell information

Hur länge ska mitt pass vara giltigt?

Resa inom EU För resor inom EU krävs ett pass eller nationellt ID-kort som är giltigt under hela resan. Giltigt pass eller nationellt ID-...

Läs mer

Kan jag checka in online?

Checka in via internet Flyger du med Thomas Cook Airlines kan du på utvalda destinationer checka in online via dator eller mobil. 24 timmar innan...

Läs mer