Kan jag betala för mer bagagevikt?

Eventuell övervikt medför en tilläggsavgift. Om du förhandsbokar övervikt erbjuder Thomas Cook Airlines detta till halva priset. Boka online eller kontakta flygbolaget på 08-555 999 99.

boka extra bagage

Önskar du att köpa extra bagage på långflygningar, som t ex till Thailand, Mexico och Dominikanska republiken måste du kontakta Airshoppen på e-postadress airshoppen@thomascook.dk eller telefon +46 (0)8 555 99 999.

Flyger du med något annat flygbolag köper du oftast till extra bagagevikt direkt hos flygbolaget. Du kan göra det på de flesta flygbolagens hemsidor

Vid kontakt med vissa flygbolag använder du flygbolagets referensnummer som du hittar på din bokningsbekräftelse eller ditt resebevis.

Hur mycket bagage får jag ta med mig?