Ingår bagage på min resa?

Charterresa
Bagage ingår om du bokar en paketresa och bor på någon av våra utvalda hotell med flyg och hotell. Reser du på en ospecificerad resa eller med endast flyg köper du till bagaget.

Reguljärresa
När du reser inom Europa är det vanligt att flygbolagen säljer flygbiljetter som inte inkluderar bagage. Ibland kan bagaget vara inkluderat på en av sträckorna. Du måste då gå in på flygbolagens egna sidor och köpa till bagage. På ditt resebevis kan du läsa om din biljett inkluderar bagage eller inte.

Hur mycket bagage får jag ta med mig på min resa?

Läs mer om bagage här