Vad är "Easy Travel"?

Det ska vara lätt att resa. Därför har vi flera smarta lösningar för dig som flyger med vårt eget flygbolag Thomas Cook Airlines och bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club, Sunprime Hotels eller utvalda Family Garden.

• 10 kg extra bagagevikt per person
  • Plastskydd för barnvagnen under flygresan
  • Direktbuss när du flyger med Thomas Cook Airlines och har bokat transfer*
  • Incheckning av ditt bagage på hotellet vid hemresa*

*Gäller för de flesta Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels.

Läs mer här:
Easy Travel (Sunwing Family Resorts)
Easy Travel  (Ocean Beach Club)
Easy Travel (Sunprime Hotels)

För att läsa mer om Easy Travel till Family Garden, läs under "Läge & transfer till hotellet" på respektive hotell.