Vilken tid bör jag vara vid incheckningen?

Incheckningen på flygplatsen påbörjas två timmar före flygavgången. Det är viktigt att vara ute i god tid, men incheckningen stänger i allmänhet 1–1,5 timme före flygets avgång. Se dina resehandlingar för mer information.

För Vings resor med reguljärflyg till USA rekommenderar vi att du är på flygplatsen minst 3 timmar före avgång med anledning av säkerhetskontroller och den passagerarinformation som flygbolagen uppdaterar amerikanska myndigheter med.