Checka in via internet

Flyger du med Sunclass Airlines kan du på utvalda destinationer checka in online via dator eller mobil. 24 timmar innan avresa får du ett mejl från Sunclass Airlines med instruktioner och länk till sidan för check-in. Efter incheckning väljer du att ladda ner ditt boardingkort direkt till din mobil, skicka boardingkortet till din e-post eller att skriva ut boardingkortet via PDF.

Här checkar du in för Sunclass Airlines

Checka in via automat på flygplatsen

Incheckningen på flygplatsen påbörjas två timmar före flygavgång och stänger i allmänhet 1–1,5 timme före flygets avgång. Det är viktigt att vara ute i god tid. Se dina resehandlingar för mer information. Eventuell medhavd väska ska lämnas in i bagageinlämning eller "Self Service Bagdrop" och resehandlingarna ska visas upp vid incheckningen.

Flyger du med Sunclass Airlines kan du checka in själv i våra incheckningsautomater i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Luleå, Umeå och Visby.

Incheckningsautomaterna öppnar enligt nedan:
Avresa samma dag (eftermiddags- och kvällsflygningar): Från kl 11.00
Avresa nästa dag (morgonflygningar): Från kl 18.00 dagen innan.

Observera att bagageinlämningen öppnar 2 timmar före flygets avgång.

Kontakta Sunclass Airlines på +46 (0)8 555 99 999 om du har frågor om incheckningen.

Checka in via appen

Reser du med Sunclass Airlines kan du checka in via vår App. Ladda hem den här.

Reser du reguljärt

När du reser reguljärt kan du i många fall checka in redan 30 timmar innan avresa. Hos de flesta flygbolag kan du även välja plats ombord och i vissa fall skriva ut ditt boardingkort i förväg. Här hittar du vad som gäller för just ditt flygbolag. Genom att logga in med flygbolagets bokningsnummer ser du vilka förmåner som gäller för just ditt flygbolag. Du hittar ditt bokningsnummer för flygbolaget på din bekräftelse och resedokument (Inte Vings bokningsnummer och använd aa, ae och oe istället för å, ä och ö).

Kryssningar

Mer information hur du checkar in för din kryssning.