Vad kan vi hjälpa till med?

Hur checkar jag in på fartyget?

Du behöver alltid uppge rederiets bokningsnummer som du finner på din bokningsbekräftelse.

Royal Caribbean International och Celebrity Cruises
För att göra ombordstigningen så enkel och snabb som möjlig rekommenderar vi att du checkar in online. Det är möjligt att göra tidigast 90 dagar, fram till fyra arbetsdagar, före avresa.

När du checkat in, ska du ta med dig ett utskrivet och signerat Set Sail Pass, samt dina id-handlingar och gå till Set Sail-området i kryssningsterminalen. Där får du dina handlingar kontrollerade och ett Sea Pass. Det här kortet använder du ombord och det fungerar som din legitimation. Om du inte har checkat in online, tar du med dig pass och kryssningsbiljetter till disken i kryssningsterminalen, där representanter för rederiet checkar in dig och utfärdar ett Sea Pass-kort. 

Checka in: RCI och Celebrity.

Costa Cruises
Din cruise-ticket hämtar du på Costa Cruise webbsida i samband med att du får ett avresemejl från Ving cirka 13 dagar innan avresan. Du kan inte hämta ut din cruise-ticket förrän incheckning är klar. 

När du går ombord ska du ha kryssningens bokningsnummer till hands, tillsammans med personuppgifter och resedokument för samtliga resenärer.  

Skriv in ditt postnummer så här: SE-123 45

Checka in: Costa Cruises
Fyll i dina uppgifter under samtliga flikar, du vet att du är klar när det står 100% complete. Du kommer att erbjudas mailutskick och annan reklam från Costa Cruises, de tre frågorna kring detta måste vara besvarade innan du kan slutföra din incheckning. Tryck på Send för att slutföra incheckningen.

Det är väldigt viktigt att du använder aa, ae och oe istället för å, ä och ö samt särskiljer på stora och små bokstäver. Det är viktigt att bindestreck och mellanslag är korrekta.

Norwegian Cruise Line
För att göra ombordstigningen så enkel och snabb som möjlig rekommenderar vi att du checkar in online. Det är möjligt fram till fyra arbetsdagar före avresa. Om denna information inte blir registrerad kan det leda till förseningar eller att du i värsta fall kan bli nekad inresa i landet eller ombordstigning på fartyget. Du ska checka in online minst fyra dagar innan avsegling. Vid kryssningar från Hawaii behöver du slutföra incheckning vid fartyget med passuppgifter.

Checka in Norwegian Cruise Line
 

Vid problem med incheckning
När får jag mina biljetter?

 

Aktuell information

Hur länge ska mitt pass vara giltigt?

Resa inom EU För resor inom EU krävs ett pass eller nationellt ID-kort som är giltigt under hela resan. Giltigt pass eller nationellt ID-...

Läs mer

På vilka hotell ingår bagage på flygresan?

  Bagage ingår alltid på din resa när du bokar en charterresa till ett av våra Sunwing Family Resorts, Sunprime...

Läs mer

Aktuell information om Ving

Idag har Thomas Cook, som Ving är en del av, meddelat att det pågår diskussioner med Fosun Tourism och våra utlånande banker...

Läs mer