Kan jag flyga enkel väg?

Med vissa flygbolag kan du boka en tur och retur-resa inom EU och enbart flyga enkel väg.

Vill du endast använda hemresan är det viktigt att du kontaktar Ving direkt vid bokningstillfället, annars kommer hela resan att avbokas utan återbetalning om du inte dyker upp vid avresan.

Våra reguljära paketresor säljs endast som tur och retur. Använder du inte din utresa eller eventuella delsträckor kommer din hemresa automatiskt att avbokas av flygbolaget.