Vad ingår när jag bokar en fotbollsresa med Ving?

I våra fotbollspaket ingår matchbiljetter och övernattning samt frukost på ett hotell med centralt läge.

Alla våra fotbollspaket inkluderar matchbiljetter, därför går det inte att resa två personer och bara köpa en matchbiljett.

Flygbiljetter måste bokas separat. Vi rekommenderar ombokningsbara biljetter från exempelvis SAS eller Norwegian samt att du bokar fredag till måndag då det ofta sker ändringar i matchprogrammet.

Var på arenan får jag sitta?