Kan jag boka om min resa?

Charterresa
Kontakta oss på telefon 0771-995 995, om du behöver boka om din charterresa. Kostnaden varierar beroende på när du väljer att boka om resan. Är det mer än 30 dagar kvar till avresan betalar du den inbetalda anmälningsavgiften som ombokningskostnad.

Har du bokat vårt avbeställningsskydd gäller andra regler, läs mer här.

Reguljärresa
Olika flygbolag har olika regler och du kan boka om din reguljärresa om reglerna på din biljett tillåter det. Vissa flygbiljetter är inte ombokningsbara alls, men de flesta går att boka om mot en kostnad. Kontakta oss på telefon 0771-995 995 så undersöker vi om din biljett är ombokningsbar. Om den är det bokar vi om din resa när du betalat ombokningsavgiften och därefter skickas dina nya biljetter via e-post.

Tänk på att de reguljära flygpriserna är rörliga, vilket innebär att skatt och flygpris kan ändras under dagen.