Vilka delbetalningsalternativ har jag med Ving Holiday Card?

Betala i upp till 60 dagar
Du har 60 dagar på dig (beroende på inköpsdatum) att betala din resa. Därefter övergår betalningen automatiskt till 36 månaders räntebärande.

- Ingen uppläggningsavgift
- Aviavgift 29:-
- Välj "Betala i upp till 60 dagar" när du betalar på Ving.se

Betala om 4 månader
Köp nu betala om 4 månader.

- Ingen uppläggningsavgift
- Ingen aviavgift
- Välj "Betala om 4 månader" när du betalar på Ving.se

Delbetala räntefritt 6 månader
Betala resan 6 månader med 5 inbetalningar.

- Uppläggningsavgift 295:- (betalas månad 1)
- Aviavgift 29:-/månad
- Välj "Betala räntefritt 6 månader" när du betalar på Ving.se

Delbetala räntefritt 12 månader
Betala resan 12 månader med 11 inbetalningar.

- Uppläggningsavgift 295:- (betalas månad 1)
- Aviavgift 29:-/månad
- Välj "Betala räntefritt 12 månader" när du betalar på Ving.se

Läs mer info om Ving Holiday Card här.