Kan jag delbetala/betala min resa med Ving Holiday Card?

Du kan kostnadsfritt ansöka om ett Ving Holiday Card och dela upp din betalning, när du har bokat en resa med oss. Kortet ger dig dessutom möjlighet att betala ombord på Sunclass Airlines (gäller endast flygavgångar från Sverige). Ansök om kortet här. Om du redan har ett Ving Holiday Card väljer du det som betalningsalternativ.

När du väljer att betala med Ving Holiday Card får du upp de betalningsalternativ du kan välja mellan.

Här kan du läsa om de olika delbetalningsalternativen.