Kan jag delbetala/betala min resa med Ving Holiday Card?

Du kan kostnadsfritt skaffa ett Ving Holiday Card och dela upp din betalning, när du har bokat en resa med oss. Kortet ger dig dessutom andra förmåner som kan underlätta resan. Ansök om kortet här. Om du redan har ett Ving Holiday Card väljer du det betalningsalternativet när du loggar in på "Min sida" eller med ditt bokningsnummer. Tänk på att det är viktigt att du anger korrekt alternativ hur du vill lägga upp betalningen med kortet.

När du väljer att betala med Ving Holiday Card får du automatiskt upp till 60 dagars räntefri kredit. Vill du inte betala hela beloppet efter dessa 60 dagar delbetalar du istället köpet på 36 månader med ränta. Vill du hellre delbetala din resa räntefritt finns alternativ på både 6 och 12 månader.

Du kan också välja att köpa din resa nu och betala hela beloppet om 4 månader utan uppläggnings- eller aviavgift. Det enda du behöver göra är att ange att du vill betala med ditt Ving Holiday Card samt vilket delbetalningsalternativ du önskar, när du bokar din resa.

Här kan du läsa om de olika delbetalningsalternativen.