Hur ansöker jag om Ving Holiday Card?

Har du ett BankID (e-legitimation) kan du enkelt ansöka om ett nytt Ving Holiday Card online, eller höja köpgränsen på ditt befintliga. Du får svar direkt och kan omgående börja använda ditt kort. Har du mobilt BankID kan du även ansöka om Ving Holiday Card via smartphone eller surfplatta.

Viktigt! När din ansökan är klar får du en bekräftelse direkt i webbläsaren med dina kortuppgifter, skriv ner och spara dessa tills du fått hem ditt kort i brevlådan. För att se dina kontouppgifter kan du på nytt logga in med ditt BankID.

Ansök online