Är det viktigt att mitt namn är rättstavat på biljetten?

Det är väldigt viktigt att ditt namn är rättstavat och motsvarar det som står i ditt pass.

Ska du resa med charterflyg kan du ändra namnet på din biljett mot en kostnad. Reser du med reguljärflyg varierar reglerna mellan flygbolagen. Ibland kan en namnkorrigering innebära att du måste köpa en ny flygbiljett utan att få tillbaka kostnaden för den gamla biljetten.

Har du fyllt i Mr istället för Ms vill vi att du kontaktar oss.

Läs mer här om hur du stavar ditt namn vid charterresa och reguljärresa