Hur ska jag ange mitt telefonnummer i bokningen?

Ange ditt mobilnummer i formatet +46, följt av ditt mobilnummer utan första nollan. Det är viktigt att du anger numret till en mobil du aktivt använder, då vi använder sms för att informera om flygförseningar, tider och andra händelser som påverkar din resa. Har du exempelvis köpt till transfer på din charterresa skickar vi sms för att informera dig när bussen hämtar dig. Denna service är kostnadsfri för mottagaren..

Vid bokning av en reguljärresa anger du telefonnumret så här.