Hur reklamerar jag min resa?

Är du missnöjd med något under din resa vill vi veta det med en gång. Väntar du tills du har kommit hem kan vi inte påverka eller åtgärda de fel som har uppstått. Börja därför alltid med att kontakta din Vingvärd på resmålet och berätta vad du är missnöjd med. Finns ingen resmålspersonal på plats vill vi att du försöker byta rum med hjälp av hotellets personal.

Kan problemen inte lösas på resmålet är du välkommen att kontakta oss efter hemkomst via detta formulär. Det går också att skriva till oss på adress: Ving Quality & Claims, 105 20 Stockholm.