Krävs visum för resor till Kap Verde?

Visum krävs för inresa till Kap Verde. Kostnaden för detta ingår i resans pris och fås vid ankomst till Kap Verde

OBS För resor till Kap Verde krävs att passet är måste giltigt i 6 månader efter ankomst.

Passuppgifter för visumhantering måste vara inlagda via "Min sida" på ving.se (under "Tillval/visumansökan") senast 10 dagar före avresa.

Visumet får du vid ankomst på Kap Verdes flygplats.

Är inte uppgifterna inlagda i tid, måste visum sökas på flygplatsen vid ankomst och ytterligare 25 euro betalas på plats.