Vad är en elektronisk biljett?

Har du bokat en resa med reguljärflyg får du en elektronisk biljett (e-biljett). Den innehåller flygbolagets referensnummer som du behöver vid incheckning och i all kontakt med flygbolaget. Resehandlingarna som inkluderar din e-biljett skickas till dig två veckor innan avresan.

På din elektroniska biljett hittar du vilken avreseterminal du ska åka till.

Du kan se och hämta ditt resedokument via Vings app. Läs mer här och ladda ner den.