Hantera och redigera uppgifterna för din bokning på Min sida?

Min sida kan du hantera och få en översikt av din bokning.

Du får automatiskt en personlig Min Sida när du bokar en resa på Ving.se, du kan också skapa en själv genom att klicka på ”Jag vill skapa en ny Min Sida”.

Har du glömt ditt lösenord eller vill byta till ett nytt kan du klicka på "Jag har glömt mitt lösenord". Du får då ett mejl med instruktioner där du väljer ett nytt lösenord (tidsbegränsat).

Vid en charterbokning kan du:

• Betala din resa
  • Göra ändringar i din bokning
  • Boka tillval (flygmat, försäkring, måltidspaket, greenfee m.m.)
  • Skapa en sista minuten-bevakning
  • Dela med dig av dina bästa restips
  • Skriva ut dina resedokument

Vid en reguljärbokning kan du:

• Betala din resa
  • Få en översikt av din bokning
  • Dela med dig av dina bästa restips