Behöver jag skriva ut biljetten till resan?

Ska du resa på en paketresa med charterflyg räcker det med elektroniska biljetter via Vings app eller e-post.

Vi sänder dig biljetterna via e-mail men har du biljetten i appen eller lagrad på din telefon så behöver du inte skriva ut ditt resebevis.

Undantag om du har fått en hotellvoucher som måste skrivas ut och tas med på resan.

Vi kan inte garantera att alla reguljära flygbolag och samarbetspartners, som transportbolag eller hotell, accepterar en biljett via Vings app eller e-post.

Därför måste du ta med dig ett utskrivet exemplar av det resebevis vi skickar till dig via e-post två veckor innan avresan, när du reser på en reguljär paketresa.