Klimatkompenseras min resa?

Från och med den 29 april 2019 klimatkompenserar vi samtliga våra flygresor, både med vårt eget flygbolag Thomas Cook Airlines och för gäster som reser med andra flygbolag. Klimatkompenseringen ingår i resans pris och medför inga prishöjningar. Och hållbarhetsresan fortsätter, vi fokuserar ständigt på att minska vår klimatpåverkan både här hemma, på flyget samt på våra hotell och resmål. Läs mer här.