När får jag taxfreekatalogen?

Vårt eget flygbolag Thomas Cook Airlines skickar ut sina taxfreekataloger ca 3 veckor innan avresa. Du hittar även taxfreekatalogen på webben och kan beställa dina varor via Airshoppen.se.

Här hittar du information om förbeställning av taxfree hos andra flygbolag vi samarbetar med. Har du bokat en resa med reguljärflyg kan du inte förbeställa varor, men ibland finns ett begränsat utbud av varor att köpa ombord.