Hur beställer jag extra plats för spädbarn?

• Gå till startsidan på ving.se, här finner du bokningsdialogen ”Vart vill du resa?”
  • Välj sedan «Flyg» och den flygavgång du ska resa med. Välj alltid «1 vuxen» oavsett om sätet ska bokas till en vuxen eller ett barn.
  • Klicka sedan «Sök» för att se om din flygavgång har lediga platser och till vilket pris.
  • Genomför beställningen. Som förnamn skriver du in «Extra» och under efternamn skriver du «Säte». På födelsedatum skriver du «70.02.02».
  • Sänd ett mejl till oss med bokningsnumret för det extra sätet samt bokningsnumret för din ordinarie bokning.

Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss om du vill ha hjälp med bokningen!

Viktigt! Var uppmärksam på att det inte är möjligt att beställa en specifik sittplats på ving.se när du beställer ett extra säte till barn under 2 år. Beställningen av sittplats ombord behöver göras direkt till Thomas Cook Airlines i efterhand på telefon 08- 555 99 999, efter att det extra sätet är bokat. För alla andra flygbolag görs reservationen via respektive flygbolags webbplats efter att bokningen är genomförd och betald.