Vilka menyer kan jag förboka hos Thomas Cook Airlines?

Hos Vings flygbolag Thomas Cook Airlines kan du beställa mat både i samband med att du bokar din resa och i efterhand via Min sida.

Du kan beställa följande måltider till din flygresa:

Holiday Meal
Holiday Meal är vår mest populära måltid och serveras både på ut- och hemresan. Innehållet varierar, men kan t.ex. bestå av skagenröra till förrätt, kyckling med röd pesto som huvudrätt och chokladmousse som dessert. Holiday Meal kan du beställa direkt i samband med att du bokar din resa, eller i efterhand, fram till några dagar före avresa. Holiday Meal kan beställas även till barn, menyn är då samma som för vuxen. Dryck köpes till. Kaffe och te ingår på Holiday Meal

Holiday Meal enkel väg
Vill du endast ha mat på den ena flygresan, ut- eller hemresan? Inga problem! Nu finns det möjlighet att boka vårt Holiday Meal enkel väg. (I nuläget går det inte att boka specialkost enkel väg.)

Barnmeny
Mätta barn är glada barn, och därför har vi en särskild meny för våra yngre resenärer. Barnmenyn kan t.ex. bestå av spaghetti och köttfärssås, köttbullar eller pannkakor. Om du beställt mat på flyget kommer barn mellan 2 och 11 år i sällskapet att serveras barnmenyn.

Babymeny
För de allra minsta yngsta (0 månader-23 månader) serveras en babymeny bestående av till exempel fruktpuré, banan och yoghurt (behöver inte förbokas).

Premium Meal
Premium Meal är för dig som vill göra resan ännu lite festligare. Du bestämmer själv om du vill ha brunch eller en meny med fisk eller kött. Ett glas valfri måltidsdryck ingår (ej champagne). Menyn kan till exempel bestå av rökt lax med skagenröra till förrätt, oxfilé eller torskfilé till varmrätt, ostar med tillbehör samt dessert. Väljer du Premium Meal Brunch kan du njuta av till exempel grönsakspaj, prinskorv med ratatouille och purjolökspotatis.

Premium Meal kan beställas på alla flygningar med Thomas Cook Airlines, men observera att den endast kan beställas till utresan. På hemresan serveras du vår ordinarie måltid, Holiday Meal. Samma meny serveras för barn och vuxna.

Premium Meal ingår när du bokat Premium Class. Menyn för Premium Meal skiljer sig för barn och vuxna vid bokning av Premium Class.

På flygningar där mat ingår i priset har du möjlighet att uppgradera till Premium Meal

För specialmat läs mer här.

Reser du med andra flygbolag, läs mer här.