Hur fungerar transfer när jag reser med reguljärflyg?

Om du bokat en resa med reguljärflyg kan du i de flesta fall boka transfer till ditt hotell, oftast i taxi eller minibuss. All information om transfern framgår av ditt resebevis. Priset för transfer varierar, beroende på transportmedel och avstånd till hotellet. Exakt pris får du vid bokning.

När du reser på egen hand och köper till transfer mellan flygplatsen och hotellet, är det vanligast att transporten sker med bil. På vissa resmål genomförs transfern med båt eller flyg. I ditt resedokument finns information om hur och var chauffören möter dig. Det är viktigt att du läser hela instruktionen och följer den. På större flygplatser ska du ta dig till särskilda mötesplatser eller så möts du i ankomsthallen av chauffören med ditt namn på en skylt. Om du har problem med att hitta din transport är det viktigt att du ringer det lokala telefonnumret som finns på ditt resedokument.

Information om när du blir upphämtad på hotellet vid hemresan finns i vissa fall på ditt resedokument. I andra fall får du information på hotellet. Alla priser gäller tur och retur.

Reser du med charter, läs mer här.