Jag vill registrera bonuspoäng, Hur gör jag det?

Bonuspoäng och kontantpoäng kan registreras på en planerad flygning.

Detta registreras när du checkar in online eller vid incheckning på flygplatsen.länkför att registrera bonuspoäng hos SAS.

Link  til registrering av bonuspoeng hos SAS.

Link  til registrering av Cashpoints hos Norwegian.

länk för registrering av Cashpoints på norska.NB På charterflyg med SAS och norska finns det inga bonuspoäng / kontantpoäng.

Detta gäller även för gruppresor och är listad på flygbolagens egen hemsida.