Kan jag uppvakta någon som ska ut och resa?

Flyger dina vänner med Thomas Cook Airlines, kan du beställa champagne eller det lyxiga måltidspaketet Royal Meal på flygbolagets egna webbsida, även om du själv inte är med på resan. Royal Meal är en 4-rättersmeny där du kan välja mellan tre varianter, brunch, fisk eller kött. Champagnen serveras av kabinpersonalen ombord tillsammans med snacks eller liknande. Läs mer här.

Reser du med ett annat flygbolag finner du en länk till övriga bolag här.

Vill du överraska en vän med en uppvaktning på hotellrummet?
Hotellen kan ibland hjälpa till mot en extra kostnad. I de fallen sker kontakten direkt med hotellet. Kontaktuppgifter hittar du på respektive hotellsida på ving.se. Ving kan inte hjälpa till med uppvaktning på hotellet.