Hur registrerar jag mitt bonuskort?

Vi kan hjälpa dig att registrera ditt bonuskort på de flygbolag som har bonusprogram. Du måste då kontakta oss och ange kortets nummer samt vilken resenär kortet är kopplat till.

Det finns dock vissa restriktioner; om namnet på kortet och bokningen har olika stavning, om du redan kommit hem från resan, om bokningen gäller på flera olika flygbolag etc. I dessa och andra fall måste du själv kontakta flygbolaget.

Charterresor med SAS, Norwegian och andra reguljärflygbolag är inte bonusgrundande.