Vilken flygplanstyp reser jag med?

Flyger du med Thomas Cook Airlines, kan du se vilken flygplanstyp du reser med på deras webbsida www.airshoppen.se.

Reser du med reguljärflyg kan du hitta flygplanstypen på www.checkmytrip.com. Du loggar in med flygbolagets referensnummer som finns i din bekräftelse eller ditt resedokument. Observera att flygbolagets referens skiljer sig från ditt bokningsnummer hos Ving.

Flygbolagens bagageinformation