Får jag sittplats på flyget även om jag inte förbokar?

Du måste inte förboka sittplats på flyget. Många vill försäkra sig om en viss plats ombord och då rekommenderar vi att förboka, annars väljer flygbolaget platserna åt dig. Finns det barn på bokningen gör alltid flygbolaget sitt bästa för att man ska hamna intill varandra.

Reser du med Thomas Cook Airlines kan du förboka platser här.

Reser du med reguljärflyg väljer du plats på flygbolagets webbsida, med flygbolagets referensnummer som du hittar i ditt resedokument.