Kan jag boka en specifik sittplats på flyget?

Thomas Cook Airlines

Flyger du med vårt eget flygbolag Thomas Cook Airlines har du möjlighet att, mot en avgift, boka din sittplats i samband med bokning av din resa. Det går också att göra efter bokningstillfället, antingen via Min sida eller direkt hos flygbolaget på telefon 08-555 999 99. Bokning går att göra från 360 dagar före avresan och fram till 5-6 dagar innan du reser.

Personer med samma bokningsnummer placeras med automatik tillsammans, i mån av plats. Barn placeras alltid tillsammans med en vuxen i resesällskapet.

Personer med rörelsehinder och barn under 12 år får inte sitta/boka plats vid nödutgång. Eventuellt läkarintyg ger inte heller garanti för speciell plats ombord.

Platserna är uppdelade i olika priskategorier. Har du inga speciella önskemål behöver du inte boka plats.

Övriga charterbolag

För att boka sittplats hos charterbolag vi samarbetar med, läs mer här.

Reguljärflyg

Reser du reguljärt väljer du oftast plats när du checkar in. Flygbolagen har olika information därför vill vi hänvisa till information på flygbolagets hemsida. När det gäller flygbolaget Norwegian väljer Ving platser till dig direkt vid bokning.

Går det att uppgradera min flygresa?