Kan jag boka en babyvagga (cradle) på flygplanet?

På vissa flygplanstyper finns det vaggor att hänga upp på väggen för barn upp till 10 kg. Observera att antalet vaggor är begränsade, så var ute i god tid.

Reser du med Thomas Cook Airlines, kan du på några flygplanstyper beställa sittplatser där man har möjlighet att låna en vagga.

Vaggan fås ombord av crew och hängs på väggen. Vaggan passar barn som väger max 10 kg. Sittplatser bokas via Min Sida eller Airshoppen.

Om det inte är möjligt att beställa de önskade platserna, är du välkommen att kontakta Thomas Cook Airlines på telefon 08-555 999 99.

Reser du med andra flygbolag eller på en reguljär paketresa behöver du kontakta oss på telefon 0771-995 995.

Vi kan inte garantera att vaggor finns med ombord på alla flygplanstyper.