Vad är bra att ha med till barn på flygplanet?

Att flyga med barn kan vara riktigt mysigt om man har förberett sig bra och packat ner rätt saker i handbagaget. Här är några exempel på saker som kan komma till användning.

• Lekväska (med favoritleksaker)
  • Överraskningspaket (gåvor att ge till ditt barn lite då och då under resan)
  • Film och musik, på utvalda Thomas Cook Airlines flyg kan du använda dina egna hörlurar ombord. Underhållningen förbeställer du innan avresa, till rabatterat pris. Du kan också köpa underhållningspaketet ombord, då till fullt pris.
  • Nedladdade filmer och serier i din surfplatta.
  • Nedladdade sagor och musik i din smartphone/surfplatta
  • Böcker och serietidningar
  • Spel (t.ex. Nintendo DS, kort eller Yatzy)
  • Kritor och ritblock
  • Rån, minimorötter, russin, riskakor och extra välling (samt en pipmugg eller nappflaska)
  • Klädombyte, extra nappar samt napphållare
  • Smidig skötväska med blöjor och våtservetter
  • Alvedon och nässpray (Små barn kan få ont i öronen av tryckförändringarna i planet)

Vill du ha mer tips om att resa med barn? Besök gärna forumet där du kan läsa om våra Sunwingföräldrar.