Får jag ta med mig egen mat på flyget?

Thomas Cook Airlines önskar att ha så god kontroll som möjligt över de matvaror som finns ombord på flygplanet. Det beror bland annat på att vi ser en ökning av antalet passagerare med matallergier – bland annat luftburna allergier som kan utlösas av t.ex. matlukt. Det är därför inte lämpligt att man tar med sig egen mat ombord, varken för allergier eller annat – t.ex. lukter – som kan vara störande för medpassagerarna. För mer information kontakta Thomas Cook Airlines på 08-555 999 99.

För att beställa flygmat på en bokad resa kontakta oss på 0771- 995 995 eller gå in på Min Sida.

Samma regler gäller om du reser du på en reguljär paketresa.