Vad kan vi hjälpa till med?

Ingår mat och dryck på min kryssning?

På Vings kryssningar ingår helpension. På alla fartyg finns det mindre matställen som har servering dygnet runt. Vid måltider i specialrestaurangerna ombord får du betala en kuvertavgift på 20-40 USD.

Dryck varierar beroende på vilket rederi du reser med.

På samtliga kryssningar kan du köpa till eller uppgradera ditt dryckespaket direkt med rederiet. Priserna varierar mellan 200-400 kronor per person och dag på de vanligaste dryckespaketen.

Royal Carribean International
Enklare måltidsdryck, juice, kaffe och te ingår i priset.

Celebrity Cruises
Dryckespaket ingår i priset (Drycker upp till 9 USD/glas, gäller för person 1 och 2 i hytten). För insideshytter bokade före 4 april 2019 ingår inte något dryckespaket i kryssningens pris.

Costa Cruises
Vatten, kaffe och te ingår vid bufféerna.

Norwegian Cruise Line
Enklare måltidsdryck som juice, kaffe och te ingår i priset. Dryckespaket köpes separat.

Vi rekommenderar att beställa ett dryckespaket på kryssningen. Vissa hytter har dryckespaket inkluderat i priset. Läs mer under viktigt att veta om kryssningar, här finns information om respektive rederi. 
 

Aktuell information

Hur länge ska mitt pass vara giltigt?

Resa inom EU För resor inom EU krävs ett pass eller nationellt ID-kort som är giltigt under hela resan. Giltigt pass eller nationellt ID-...

Läs mer

På vilka hotell ingår bagage på flygresan?

  Bagage ingår alltid på din resa när du bokar en charterresa till ett av våra Sunwing Family Resorts, Sunprime...

Läs mer

Aktuell information om Ving

Idag har Thomas Cook, som Ving är en del av, meddelat att det pågår diskussioner med Fosun Tourism och våra utlånande banker...

Läs mer