Hur får jag information om transfern på hemresan?

Har du har bokat en charterresa med transfer får information om när bussen hämtar dig på hotellet via sms ca 24 - 48 timmar innan hemresa.

Har du köpt transfer på en charterflygbiljett utan hotell, ska du kontakta vår personal på resmålet senast 24 timmar innan hemresan.

Har du bokat en reguljärresa med transfer får du information kring transfertiderna på ditt hotell eller på vouchern i dina resehandlingar.