Vad är resortfee?

Denna avgift betalas direkt till hotellet vid ankomst. Den blir vanligare och vanligare i USA och hotellen tar ut detta av dig som kund.

Avgiften täcker vissa gemensamma faciliteter, som t.ex. WiFi, och den är obligatorisk för alla gäster. Det exakta beloppet framgår vid ankomst till hotellet. I Las Vegas t.ex. tar ofta hotellen ut en resortfee på cirka 15-25 USD/dag och rum.