Hur fungerar transfer när jag reser med charterflyg?

När du reser med charter sker transfer i bussar, och Vingvärdarna möter dig på flygplatsen för att visa dig till rätt buss.

Vingvärdarna stannar på flygplatsen tills alla gäster ankommit och kan därför inte alltid följa med på bussen. Om transfern tar längre tid än två timmar görs oftast ett uppehåll under vägen för toalettbesök, och eventuella köp av förfriskningar.