Var kan jag hitta riktlinjer för recensioner på Ving.se?

Vi gillar att du vill dela med dig av dina reseupplevelser och hjälpa andra resenärer att hitta sin semesterresa.

Du som kommit hem från en paketresa med charterflyg erbjuds publicering av din hotellupplevelse på Ving.se. Du kan skicka in en recension per resa. Det går inte att redigera texten men du kan ta bort din egen recension och ser du någon annan recension som är olämplig vill vi att du kontaktar oss.

Eftersom vi vill ha en familjevänlig miljö tillåter vi inte svordomar eller vulgära uttryck. Vi avvisar recensioner som innehåller hot, hat, personangrepp och fördomsfulla eller sexuella kommentarer.

Förklaring av övergripande hotellbetyg:

5 - Mycket nöjd
4 - Nöjd
3 - Varken eller
2 - Missnöjd
1 - Mycket missnöjd
   - Ingen åsikt