Var hittar jag aktuellt utflyktsprogram?

Du kan läsa om utflykterna på ditt resmål på ving.se och i vår app

Vårt utflyktsprogram kan uppdateras från vecka till vecka, speciellt i början och i slutet av vår säsong, och utbudet kan vara mindre än det som presenteras på Ving.se. Båtutflykter med möjligheter till bad i Medelhavet går ofta under sommarmånaderna juni, juli och augusti.

Längst ner på denna sida finner du lista med de hotell som har bytt ut de vanliga hotellpärmarna till en digital domän