Var hittar jag aktuellt utflyktsprogram?

Aktuellt utflyktsprogram hittar du på våra resmålssajter när din resa börjar närma sig. Du kan också få mer information om aktuellt utflyktsprogram av våra Vingvärdar eller genom att ladda ner vår app.

Vårt utflyktsprogram kan uppdateras från vecka till vecka, speciellt i början och i slutet av vår säsong, och utbudet kan vara mindre än det som presenteras på Ving.se. Båtutflykter med möjligheter till bad i Medelhavet går ofta under sommarmånaderna juni, juli och augusti.